Σημείωση! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies

Παρακαλώ πατήστε I understand Διαβάστε περισσότερα

Κατανοώ

Το 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του, δημιούργησε την τρέχουσα σελίδα με σκοπό να ενημερώσει, διευκολύνει και πληροφορήσει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου. 

Για συνέχεια στην πλοήγηση στην ιστοσελίδα, παρακαλώ πατήστε Κατανοώ

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

Όπως πιθανά έχετε ενημερωθεί, αύριο και την Τρίτη τα σχολεία θα μείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με οδηγίες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα υλοποιηθούν μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω webex. Θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα του σχολείου που ισχύει για τα δια ζώσης μαθήματα (τα μαθήματα που κάνουμε στο σχολείο) για να μην υπάρξει μπέρδεμα με τους μαθητές. Αυτό σημαίνει ότι ακολουθούν τα παιδιά σας τόσο τις ώρες μαθημάτων όσο και τα διαλείμματα. Έχουν οι μαθητές μας τις πληροφορίες για το πρόγραμμα. Για αύριο, Δευτέρα, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 3η ώρα (09:55) με το μάθημα της 3ης ώρας ώστε να προλάβουν τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές να ετοιμαστούν για την εξ αποστάσεως. Αναγνωρίζουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν κάποιοι, ιδίως όσοι μας έχετε δώσει πίσω τα 10 tablet που δανειστήκατε όσο και τα laptop. Θα υπάρξει πρόνοια για αυτές τις περιπτώσεις όσον αφορά στις απουσίες.

Για όποιο πρόβλημα υπάρξει, θα μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε πάλι μαζί σας.

Με τιμή,

Γιώργος Κεφαλλωνίτης